(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Nejlepší čína
Potřebné ingredience
Vepřové maso(může být i ořez-dávám 1 kg), 1 žloutek, trochu sojové omáčky,trochu worčestrové,kari-koření(špetku),koření Čína,olej,sůl(špetku),buráky(mandle),lžička solamylu,1 cibule,může být i špenát-jako příloha
Postup přípravy
Vepřové maso nakrájíme na kostky,přidáme žloutek,trochu sojové omáčky,trochu worčestrové,kari-koření,Čína-koření,sůl,dle chuti buráky,nebo mandle(já nedávám),1 cibule nakrájená na drobno),trošku oleje.Vše promícháme a dáme do ledničky-na 24 hodin uležet.(když spěchám,stačí třeba půl dne :-),nebo hned :-)))),taky je to výborné!!! Na pánvičce rozehřejeme olej a vše osmažíme,asi 10 minut,pak maso se směsí obrátíme a ještě orestujeme z druhé strany.A hotovo!!! Podáváme s rýží,nebo hranolkama,tatarkou,steril.zeleninou,salátkem,rajčetem,atd..- oblohou.Jako doplňek můžeme přidat i uzený plátek masa,nebo také špenát,připravený obvyklým způsobem. Dobrou chuť!!!
Naložené maso necháme alespoň chvilku uležet,nejlépe však 24 hodin!
Hotová čína s přílohou hranolek,tatarky, oblohou zeleninky a uzeného masa
Čína s rýží, rajčátkem a špenátem
Nazdobené talíře s pochoutkou vypadají všechny pěkně,že?Vyberete si?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Kacer z Prahy
(upraveno)
13. 10. 2011, 8:54
prdecek
(upraveno)
20. 3. 2008, 17:06
Udělejte si tuto pochoutku.Nebudete litovat! Je vynikající.